Multa a la Guàrdia Urbana

Cotxe de la Guàrdia Urbana estacionat en un carril bici de Barcelona.[@more@]

La imatge no és una meravella, ho sé, però es tracta d'una foto-denúncia. Per què nosaltres hem de respectar la normativa i la policia no? Per què a nosaltres se'ns endú el cotxe la grua i el seu pot estar-se deu minuts obstaculitzant un carril bici? Posen en risc el ciclista que ha de passar als carrils per a vehicles si vol superar l'obstacle (el cotxe de la Guàrdia Urbana).

El més reprobable és que també passen per alt la senyalització de trànsit. La del Carril Bici i la de Parada i Estacionament Prohibit que, segons el codi de circulació, és una "prohibición de parada y estacionamiento en el lado de la calzada en que esté situada la señal. Salvo indicación en contrario, la prohibición comienza en la vertical de la señal y termina en la intersección más próxima".

Cotxe de la Guàrdia Urbana estacionat en un carril bici de Barcelona.

Desconec on eren els agents responsables del vehicle a un quart de quatre de la tarda d'avui. Això sí, no han respectat la senyal 9/14: R-307b. Una falta de respecte que sempre queda en la impunitat.

Fotodenúncies:
Multa a la Guàrdia Urbana
Menys de 3 metres
Semàfors espatllats

ÍNDEX DEL FOTOBLOC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Multa a la Guàrdia Urbana

  1. omalaled diu:

    AleixC, hi ha una pàgina que es dedica a treure fotos de cotxes mal aparcats. Si l’envies aquestes fotos, l’encantaran … Aquest blog (en castellà) és: http://www.malaparcado.com/

    Tenen un morro …

    Salut!

  2. Moltes gràcies, Omalaled. Ara mateix les hi envio!

Els comentaris estan tancats.