Nu de vida

Delta de l'Ebre, Camarles.[@more@]

Canal de Lligallo del Ganguil a Camarles, Baix Ebre, Tarragonès.

Fa temps els pollancres acaronaven la riba d’un canal auster, creat per la mà de l’home respectant el medi. Era de fang i no de ciment com ara. Un canvi que va significar exirpar-li els arbres i arbustos com si fossin extremitats gangrenades. Amb ells van marxar els ocells, els escarabats, les sargantanes, les granotes i les tenques de riu. De tant en tant, encara pots trobar-te amb un reducte d’aquesta diversitat perduda que et fa pensar cap on anem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Nu de vida

 1. Lídia diu:

  Bonica fotografia.

 2. santi diu:

  uan foto realmente preciosa,sinceramente

 3. J.G.G diu:

  Jo soc de Lligallo ,i tot hi que sempre he conegut el canal fet de ciment tinc que reconèixer que quan la meva avia i la meva mare m’expliquen com era abans de que arranquessin els xops (hem sembla que eren xops)l’ombra, i la vida que donaven al poble, hem moro d’enveja i d’impotència al mateix temps.
  Entenc que ho fessin per una política d’aigua(d’aquesta manera no s’escapa tanta) però crec que sempre hi ha una alternativa per poder millorar i respectar al mateix temps la flora autòctona i el medi ambient.

Els comentaris estan tancats.